Forum gildii Memento Morii w grze Wakfu
Administrator
Hej ! Stworzyłam ten wątek, ponieważ ... Hmm to może zacznę od początku
Weszliśmy sobie z Beliarem na wakfu ...
-expimy ?
-nie chce mi się ...
-może profesje ?
- ...
-no to co robimy?
no właśnie ! co robimy kiedy nie chce się ani expic postaci ani profesji, bo stało się to dla Nas monotonne ... ?
jest taki sposób !
Uwaga ... ! Ten sposób to ... "WSPÓLNA ZABAWA W CHOWANEGO" !!!
Żeby było trochę rozrywki :d oczywiście każdy może się bawic ( nie patrząc na to ile macie lat
)
Kilka takich mini zasad tej gry :d
1.Można bawic się we dwie osoby :d ale im więcej tym weselej uwierzcie mi xd
2.Wybieracie sobie dany obszar na mapie w miasteczku ( obojętnie jaki i gdzie)
3.Gdy już wybierzecie sobie JEDEN obszar spotkajcie się na tym obszarze w jednym miejscu
4.Jedna osoba szuka reszta się chowa, ale tylko w tym obszarze, który sobie wybierzecie ( to jest trudne wbrew temu co myślicie, ja szukałam Beliara 20 minut! )
5.Nie chowajcie się po cudzych plecakach ( możecie tylko w swoich ) bo byłoby nie możliwe odszukanie Was
6.Poruszanie się jest dozwolone, ale tylko w tym jednym obszarze ... wychodzenie poza dyskwalifikuje
7.Ta osoba, która została wytypowana aby szukac siada sobie w jednym miejscu i odlicza do 10 ( pisząc na guild czacie 1,2,3 itd. ) a reszta biegnie i się chowa
8.Gdy już skończy odliczac biegnie i szuka
9.Osoba, która zostanie jako pierwsza znaleziona, zostaje automatycznie osobą szukającą
10.Piszcie na guild czacie kto został znaleziony i spotykacie się znowu w Waszym miejscu
To są zasady na jakich my graliśmy ( wpierw ja grałam tak z Beliarem potem doszedł do Nas Galaretka xD )
Pamiętajcie tylko, żeby wyjsc z grupy ! ( żeby nie można było dac follow :d )
No to ... BAWIMY SIĘ?